Femdom bohyně z nezkušené partnerky – jak na to?

Už hodně dlouho pročítáte stránky o ženské dominanci a tajně sníte o tom, jak sloužíte přísné domině. Nejoblíbenějším tématem sledovaného porna je ponižovaní ženou. Vaše detailní masturbační fantazie obsahují situace, ve kterých jste vydáni napospas trýznění drsnou bohyní. Nechybí v nich pouta, vysoké podpatky, nadávky a jiné ponižování, bití nebo připínací penis (nehodící se škrtněte) – zkrátka všechny ty moc příjemné věci. 

A pak je tu vaše partnerka. Váš vztah je pohodový a ona je pravděpodobně to nejlepší, co vás v životě potkalo. Milá a milující, věrná a krásná. V ložnici vám to taky klape, ale... všechno je tak k uzoufání normální! A nebolí to.

Tímto úvodem jsme se pokusili představit dilema, před kterým možná stojíte (či jste už stáli nebo stát budete): Mám svoji partnerku seznámit se svými představami? A jak to nejlépe udělat?

Pokusíme se ho v tomto článku vyřešit.

Jaká je vaše motivace?

Odpověď na tuto otázku není tak zřejmá, jak by se na první pohled mohlo zdát. Základ je jasný: chcete ukojit svoje sexuální potřeby a k realizaci vašich představ je nezbytná vaše partnerka. Je důležité si uvědomit, že s takto omezený přístupem jste předem odsouzeni k neúspěchu. Vaše motivace je daná, ale co partnerka? 

Pokud to s femdom myslíte alespoň trochu vážně, už tady by na prvním místě měla stát ona. Jednoznačným cílem by mělo být prohloubení vztahu a zlepšení jeho sexuální stránky pro oba. Prioritu musí tvořit její štěstí a dobrý pocit. Jetliže je toto splněno, pak teprve můžete začít myslet na sebe.

Samozřejmě není problém zůstat u formy postelových hrátek, kdy vám jednou za čas dá přítelkyně na zadek, protože to chcete. Podobně jako si jindy zahrajete na "neposlušnou školačku" nebo "intalatéra – čističe trubek". Neříkejme tomu ale femdom. Připravujete se totiž o tu nejdůležitější složku ženské dominance: psychologickou nadvládu ženy. Fyzické projevy, tresty a všelijaké pomůcky jsou druhotným projevem femdom. To hlavní se odehrává ve vašich myslích.

Komunikace a empatie

Pokaždé, když se sejdou alespoň dva lidé, je výsledek jejich setkání určen jedinou věcí: vzájemnou komunikací. Aby vaše partnerka začala pronikat do světa femdom, musí nejprve vědět, že po tom toužíte. A dozví se to pouze tak, že jí o tom řeknete. Nebo, přesněji, požádáte jí o to. Protože zatím je to celé jenom o vás, vy něco chcete a hlavní břímě bude na ní. Znovu se tedy opravme, nebudete žádat, ale prosit (zvykejte si). 

Účinná komunikace je nemožná bez empatie. Nikdo nezná vaši partnerku tak, jako vy sami. Tušíte, kde jsou její současné limity a budete pečlivě vybírat formu, jakou realizovat první kroky.

Jste zvyklí v posteli experimentovat? Máte skříň plnou sexuálních pomůcek a roztomilých oblečků? Pak bude vaše sdělení diametrálně odlišné než v případě páru, který až dosud vyznává spíše konzervativní přístup k sexu.

Pokusme se načrtnout obecné schéma takové komunikace. Jsou nějaká univerzální pravidla? Myslím, že několik jich najdeme. Nebude to nic světoborného, většina bude samozřejmá – nic, na co byste nepřišli po troše přemýšlení sami. Ale třeba objevíte oblast, kterou byste opomněli.

Ještě než se do toho pustíme, malé upozornění. Vše, co je na těchto stránkách prezentováno, vychází z našich zkušeností. Neexistuje žádná garance, že jsou přesnosné na vaši situaci. Sami realisticky zvažte, jak jste na tom. A pozor, i když uděláte vše správně podle vašeho nejlepšího vědomí a svědomí, je možné, že vaše partnerka nebude mít o femdom žádný zájem. Prostě na to není stavěná, může jí to být dokonce odporné. V takovém případě nemá smysl ji do něčeho tlačit a riskovat jinak fungující vztah. 

Ať už je vaše výchozí situace jakákoliv, nikdy nic nezkazíte, když budete postupovat opatrně.

Pomalu, krok za krokem

Příjemný večer, láhev vína skoro dopitá, film pomalu končí a vy vtipkujete s vaší partnerkou. Oba víte kde to skončí. Najednou zvážníte, seberete odvahu a jde se na to:

Chtěl bych, abys byla moje domina. Budu tvůj submisivní otrok, tvoje bezcenná čubka. Ošukej mě velkým černým připínacím dildem, nadávej mi při tom, zamkni mi penis do pásu cudnosti, fackuj a bij mě a nakonec se na mě vyčůrej, vypiju to. Skřipce na bradavky, pouta, rákoska a lubrikační gel jsou ve skříni. 

Asi tušíte, že takové sdělení praděpodobně nebude mít požadovaný efekt. V každém případě partnerku vyděsíte. Pokud budete mít štěstí, s pláčem se svěří buď kamarádce nebo mamince, v horším případě bude kontaktovat nejbližší psychiatrickou ambulanci. A v tom úplně nejhorším rozvodového právníka.

Tato situace je evidentně nadsazená, ale ilustruje problémy, do kterých se můžete dostat i s mnohem mírnějším sdělením. Jak zvýšit šance na lepší výsledek?

  • Vyhněte se BDSM výrazům – partnerka jim pravděpodobně nebude rozumět a jenom ji zmatou
  • Nepoužívejte silné expresivní výrazy typu otrok, čubka, domina – zvolte jednoduchá bežná slova
  • Omezte informační hodnotu – snažte se nezahltit partnerku velkým množstvím přání, spíše vyberte jednu snadno pochopitelnou věc a na tu se zaměřte
Nemá smysl ji takto přepadnout a chtít po ní, aby hned pochopila novou roli, do které ji chcete postavit. Možná bude účinnější pojmout to ze začátku jako hru. Něco jako:

Co kdybys mě dneska spoutala a dělala si se mnou, co budeš chtít?

Jednoduché sdělení jasně popisující vaše přání. Rozhodnutí, jak vše bude probíhat, je na vaší partnerce. Sama si vybere, co je pro ni v této fázi příjemné. Navíc je to zajímavé konverzační téma, které máte šanci dále rozvinout. 

Možná ji váš návrh nejprve překvapí, ale pouta pro ni nebudou nic neznámého – díky knihám a filmům typu Padesát odstínů šedi jsou dnes v podstatě mainstreamem. Třeba už je doma máte, ale zatím v nich byla jenom ona. 


Je na vás, co si pro začátek vyberete. Další relativně snadno uchopitelnou oblastí je verbální dominance. Zkuste třeba přijít v posteli s oznámením typu:

Dneska to bude jenom o Tobě. Říkej mi, co chceš, a já Ti to udělám.

Asi tušíte, že se partnerka zlobit nebude.

Ale samozřejmě, vše je velmi individuální. Pokud je vaše partnerka "od rány" a jste zvyklí na různé nechutnosti a prasečinky, může být nejlepší přímá žádost:

Co kdybys někdy pro změnu ošukala Ty mě?

 

Kontrola a odpírání orgasmu 

V podstatě nejmocnější zbraň dominantní ženy a přitom je tak snadné s ní začít. Od partnerky nevyžaduje žádnou složitou akci, stačí, když určí moment vašeho příštího orgasmu. Jenom pár slov a vaš osud je zpečetěn. 

Nicméně i do tohoto procesu je třeba vykročit správnou nohou. Pro vaši partnerku to bude nový neznámý koncept, jehož důsledky si uvědomí až časem. Je také nutné ji seznámit s detaily. Nemůžete čekat, že prosté oznámení: "Od teď se udělám, jenom když mi to dovolíš" je dostatečné. Právě naopak.

Partnerka nemusí pochopit, co přesně tím myslíte. Může si myslet, že mluvíte o jen sexu a vyvrcholení při něm. Vůbec ji nemusí napadnout, že vaše prohlášení ji opravňuje k rozhodování, kdy a jak sex proběhne. A představa, že by při sexu vyvrcholila pouze ona a vás nechala trpět, jí ani nepřijde na mysl.

Pak je tu téma vaší masturbace. Průměrný muž v dlouhodobém vztahu masturbuje dvakrát až třikrát týdně. Je automatické, že předáním kontroly partnerce se vzdáváte práva na sebeukájení – vyrcholení už bude možné pouze pod jejím dohledem. 

Ale i tady musíte postupovat obezřetně. Zvažte, zda jí oznámit konec vaší masturbace. Ví o ní? Pravděpodobně ano, partnerky jsou všímavé. Ovšem po vašem oznámení "Nebudu si to už sám dělat, budu mít orgasmus jenom s Tebou" může partnerka dojít k celkem logickému závěru, že místo vašich masturbačních chvilek teď několikrát týdně očekáváte sex. 

Je nutné jasně komunikovat, že:

  • Kdy a jak proběhne sex, je pouze její rozhodnutí, kterému se stoprocentně podřídíte
  • Doba, po kterou nebudete mít orgasmus, se může počítat i v týdnech
  • Váš orgasmus je plně v její moci a nikdy není předem garantovaný, sex v žádném případě není jeho automatickou zárukou
Partnerka pravděpodobně nebude mít problém s prvním bodem – sex jenom když bude správně naladěná? Proti tomu není moc co namítat. Ale u dalších bodů se může dostavit obligátní otázka "Co toho budu mít? Proč mám řešit jeho orgasmus?"  

Tady je na místě dobře zvážit vaše zdůvodnění. Vy samozřejmě víte, že když jste delší dobu neukojený, zvyšuje to váš zájem o ní a vzbuzuje stav podobný zamilovanosti. Ona se stává středobodem vašeho vesmíru. Otázkou je, zda to použít jako argument. Citlivá romantická duše to může brát dokonce jako urážku – "Potřebuje být nadržený proto, aby dělal věci, které od něj jako od partnera považuju za samozřejmé?". Praktičtější povahy naopak ocení efektivní nástroj, kterým vás usměrní. 

Všimněte si, že jsme se úplně vyhnuli pásu cudnosti. Na úplném začátku nemá smysl komplikovat už tak složité první kroky. Když vše půjde dobře, časem s ním možná přijde sama.

Pozor na orgasmus

Vše k němu směřuje a přece se v něm skrývá záludné nebezpečí. Teď nemluvíme o tom, že byste se skutečně měli udržet a vyvrcholit pouze s partnerčiným svolením (ač se to někdy zdá nemožné). Zaměříme se na to, co přijde bezprostředně po orgasmu

Určitě to znáte sami – už minutu po ejakulaci se vám kompletně změní vnímání světa. Partnerka, která byla ještě před chvilkou středem veškeré vaší pozornosti, najednou ustupuje do pozadí a všechny ty úžasně nemravné femdom záležitosti ztrácejí na významu. 

Teď vám připadá mnohem důležitější zkontrolovat co je k snědku v ledničce. Podívat se, jak dopadl ten důležitý zápas. Zjistit, co je nového na vašem oblíbeném diskuzním fóru. Ještě rychle vyřešit jeden pracovní email. Rozečtená kniha nebo postel nabízející příjemný spánek.

Je to normální fyziologický proces a bohužel proti němu nelze účinně bojovat. Tento stav se prostě dostaví, i když se budete stavět na hlavu. Z evolučního hlediska jste už svůj úkol splnili a teď je třeba se věnovat jiným důležitým věcem. 

Na vině jsou hladiny hormonů dopaminu a prolaktinu, dvou látek, které zásadně ovlivňují stav našeho mozku. Zjednodušeně řečeno, se zvýšenou hladinou dopaminu se zvyšuje vaše sexuální vzrušení, prolaktin má opačné účinky. Jak na ně působí orgasmus?


  • Při orgasmu hladina dopaminu prudce padá a naopak prolaktin roste
  • Funkcí prolaktinu je omezovat sexuální vzrušení a touhu a vyvolávat pocit uspokojení
  • Prolaktin je v různých množstvích vylučován až dva týdny po orgasmu
  • Mezi hladinami těchto dvou hormonů existuje inverzní vztah
Z výše uvedeného mimo jiné vyplývá, že ideální doba pro odpírání orgasmu za účelem maximalizace mužského vzrušení je zhruba dva týdny. Ale soustřeďme se na náš problém, který jsme dokonce vědecky zdůvodnili. Kde číhá hlavní nebezpečí? Samozřejmě ve vaší reakci. 

Vžijte se do vaší partnerky. Už řadu dní vás trápí a škádlí a odpírá vám orgasmus. Všechno směřovalo k tomuto okamžiku, konečně dostáváte po řádném trýznění povolení a vyvrcholíte. Co teď od vás očekává?

Chce, aby zůstala v centru vaší pozonosti. Oprávněně čeká, že budete vděční, obejmete ji a bude si povídat o tom, co právě proběhlo. Poděkujete jí. Že ji pochválíte za její aktivitu (velmi, velmi mírnou kritiku nepovedených částí si nechte na vhodnější chvíle). Řeknete jí, že je úžasná. Bude očekávat, že zejména teď budete v zamilovaně submisivním nastavení. Opovažte se jí to nedopřát!

Pokud se hned seberete, vezmete do ruky telefon a přestane pro vás existovat, můžete si být jistí, že se vám na nějaký femdom příště vykašle. 

Ač jsme evolučně nastaveni jinak, jako lidé máme rozum a vůli, díky kterým jsme na tuto sitaci připraveni a s bravurou ji zvládneme k partnerčině spokojenosti. O tu přece jde na prvním místě. 

Buďte vděční

Jestliže vaše partnerka přistoupí k dominanci pozitivně, můžete si gratulovat. Máte vělké štěstí a měli byste za to být patřičně vděční. Je téměř jisté, že z počátku o dominantní postavení nad vámi nebude mít vlastně žádný zájem a bude celý proces absolvovat jenom kvůli vám (až přijde časem chvíle, kdy si uvědomí nabytou moc a začne jí využívat, pomoz vám pánbůh).

Za každý, byť i sebemenší pokrok jí patřičně poděkujte. 

Když vám poprvé nasadí obojek, přijďte druhý den s velkou kyticí. Když vám poprvé strčí prsty do zadku, potěšte ji následující den sms, kde jí napíšete, jak moc se vám to líbilo. Když vám poprvé načůrá do pusy, vezměte ji na věčeři do oblíbené restaurace a nabídněte jí to nejlepší víno (ona už to udělala). Buďte jí dobrým a vděčným partnerem.

Samozřejmostí by mělo být, že se partnerky zeptáte na její sexuální fantazie a přání a naplníte je, jak jen to bude možné.

Nebuďte nevděční

Nekritizujte. Když budete mít pocit, že něco neprobíhá tak dobře jak by mělo, dvakrát si to rozmyslete a citlivě navrhněte alternativu. 

Pozor, je velmi nepravděpodobné, že se představy vaší partnerky o dominanci budou shodovat s vašimi. Smiřte se s tím!

Můžete mít fantazie o tom, jak jí budete líbat nohy, vezmete do pusy jeden prst za druhým a ona u toho bude slastně vzdychat. Ve skutečnosti třeba nesnáší pocit vlhkosti na nohou a budete se muset spokojit pouze s vizuálním obdivem.

Toužíte po tom, aby vám nadávala a ponižovala vás a sem tam vám vlepila pořádou facku? Smůla. Ona má chuť sledovat svůj oblíbený seriál a vy jí přitom budete půl hodiny uspokojovat ústy až vám zdřevění jazyk. 

Nesnažte se na ni tlačit a vnucovat jí svoje představy. Ona je šéf. Nechte to na ní. Můžete jí samořejmě navrhnout všelijaké praktiky a je žádoucí, abyste se jí svěřili se všemi vašimi tužbami a přáními. Čím víc o vás bude vědět tím lépe (nebo hůře) pro vás. Ale to, jestli alespoň některé naplní, je čistě na jejím rozhodnutí, do kterého nemáte právo zasahovat. Chtěli jste bohyni, máte ji mít.

Nic se nemá přehánět

Častou chybou nadšených začátečníků je neznalost míry. Konečně jste se partnerce svěřili a včera vám nasadila roubík. Bylo to skvělé. Jste vzrušení a plní energie a chuti pokračovat.

Zabrzděte.

Nic vaši parnerku neznechutí tak, jako neustálé narážky a obtěžování s vaší nadržeností. Postaví se vám, jenom co pomyslíte na víkend, kdy máte slíbený pořádný výprask? Zvažte zda je nutné jí o tom psát během dne, když má doma práce nad hlavu s vašimi potomky. 

Máte obrovskou chuť jí strčit jazyk hluboko do zadku? Možná jí o tom můžete říct až se budete večer mazlit v posteli a ne teď, když sedí ve škole na přednášce.

Nenechte femdom kompletně ovládnout váš běžný život a vztah. Nezapomínejte na svoji roli partnera, o kterého se může kdykoliv opřít. I když přijme svoji dominantní pozici, bude ji to stát spoustu psychický i fyzických sil. Snažte se jí to kompenzovat, kde jen to bude možné. Posilujte vztah ve všech oblastech a femdom si nechte jako pověstnou třešničku na dortu.


Nechte ji, ať si sama zvolí tempo, jaké jí bude vyhovovat (ať už jde o pronikání do femdom tajů, nebo do vašeho zadku). Uvědomte si, že vy možná ve světě ženské dominance ve svých představách žijete už několik let, ale pro ni je vše naprosto nové.

Často bývá úspěšný kompromis, kdy si partnerka jednou za čas oddechne od svojí dominantní role a užijete si úplně normální sex.

Na závěr

V tomto článku jsme se pokusili navrhnout možný přístup ke komunikaci s partnerkou, pro kterou je femdom dosud neznámou oblastí. 

Netvrdíme, že je to jediná možnost, ani že je aplikovatelná na všechny vztahy a páry. Ale snad vám poslouží alepoň jako inspirace na cestě ke zkvalitnění vaší společné cesty životem nejen v ložnici. 

Nezbývá než dodat, že s humorem jde všechno líp, neberte případné dílčí neúspěchy příliš vážně a z úspěchu se patřičně radujte.

A budeme samozřejme rádi, když se podělíte o svoje zkušenosti a názory. 


KOMENTÁŘE

BLOGGER: 10
  1. Úžasný článek. V zásadě je to logické, ale spousta bodů by mě ani honem nenapadla. Tohle shrnutí plné důležitých připomínek je pecka. A nádherné ilustrace. Stávám se fandou tohohle webu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ano logické, ale řekněme, že v určitých chvílích jde logika stranou a pak je dobré mít něco po ruce pro připomenutí.

      Vymazat
  2. Tak musím souhlasit web úžasný a těším se na další články a komentáře super .

    OdpovědětVymazat
  3. Musím pochváliť článok Femdom - od začiatočníčky k domine. Naozaj to trvá dlho a je potrebná trpezlivosť a hlavne všímavosť ale výsledok stojí za to. My sme s Lady síce po 3 rokoch ešte stále niekde v pólke cesty, no ten progres je pre oboch úžasný. Ja Lady hladkam každý večer pri filme nôžky, starám sa o domácnosť, nakupujem, varím, Lady ma zase drží pod zámkom dráždi ma a postupne to naberá na otáčkach. Čo bolo niekedy nepredstaviteľne dnes je bežné. Keď nie som nahý s obojkom hneď sa má opýta čo to ma znamenať, či ju chcem nahnevať. Ja postupne zisťujem, čo sa Lady páči, čo ma rada a snažím sa vždy myslieť na ňu, nie na seba. Na začiatku som myslel hlavne na seba, aby som bol uspokojený (presne ako popisuje článok), dnes je to sekundárne. Hlavná je Lady a jej spokojnosť. A ona to opláca zase väčšou pozornosťou mne. Veľmi sa teším, že si Lady začína užívať svojho otroka a začína sa učiť ako ho pre svoje uspokojenie maximálne využiť. Raj na zemi. Ďakujem bohyne.eu a potvrdzujem z praxe, že to naozaj funguje ))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pěkný příspěvěk. Pomalý postup vpřed je super, lepší než to tlačit a pak "vyhořet". Navíc je pořád na co se těšit a co objevovat.

      Vymazat
  4. Jsou krásné pozitivní komentáře ale to nikdo nenapíše něco o zkušenostech a pocitech v cudném vztahu?? Vždyť se nebavíme o ničem co by někoho snad pohoršovalo nebo uráželo? Paní nazývá pás cudnosti šperkem. A já už souhlasím. Není to vlastně nahota.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ve vztahu a celkově rád dominatní. Ale mám rad když můžu vypnout a jsem jako subík. Věčinou je to když partnerka odjede za rodinou a ja jsem sám. I kdyz náš vztah začal jako já dominant ona sub. Po čase kdy jsme byly na dně tak jsem ji řekl ze to nemůzu dál skrývat a že si dominu nehodlám hledat že patřim jí a chci mit tyhle věco sní. Vzala to a chce mi plnit moje fantazie asi to půjde pomalu, možna jí nikdy moc nebudu oslovit paní nebo madam. Ale mojí sexualní tůžbu to pomalu plni. Napřiklad když byla u rodiny tak jsem se zamknul a měl jsem od ní ňake úkoly posilal jsem foto že jsem stale zamčeny takže pro začatek spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je, že neodmítla. Po malých krůčcích se postupně můžete dostat až tam, kde si to ani jeden z vás zatím neumí představit. Díky za komentář!

      Vymazat
    2. Tak je pravda že to, že neodmítla je první krok ke společnému jednání.

      Vymazat

Název

BDSM,4,gentlefemdom,1,ilustrátoři,1,kontrola orgasmu,3,média,2,nepřehlédněte,3,ostatní,1,psychologie,4,sex,5,ze života,4,
ltr
item
Bohyně – Tady vládnou ženy: Femdom bohyně z nezkušené partnerky – jak na to?
Femdom bohyně z nezkušené partnerky – jak na to?
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhigpGyRiDmtuaEuIdYqDyjO8Y4a-TdPfw0d4HQwgE9g_VRtJ71txiQXHSCpO3VmGPzAoXN76_dG8e9AqsB3uEyxezogu_Sq5EmRL0MJTUvS9qgXhKBOi_ml-_Kr1Sj7HReU3EAkUk83A88TfZoBWD8iKjMZSfATIBulWL3gDtspaba4MIYEcvJDXb_5w=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhigpGyRiDmtuaEuIdYqDyjO8Y4a-TdPfw0d4HQwgE9g_VRtJ71txiQXHSCpO3VmGPzAoXN76_dG8e9AqsB3uEyxezogu_Sq5EmRL0MJTUvS9qgXhKBOi_ml-_Kr1Sj7HReU3EAkUk83A88TfZoBWD8iKjMZSfATIBulWL3gDtspaba4MIYEcvJDXb_5w=s72-c
Bohyně – Tady vládnou ženy
https://www.bohyne.eu/2022/03/femdom-bohyne-z-nezkusene-partnerky-jak.html
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/2022/03/femdom-bohyne-z-nezkusene-partnerky-jak.html
true
6373603941212427573
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ZOBRAZIT VŠECHNY celý příspěvek Odpovědět Zrušit odpověď Smazat By Domů STRÁNKY PŘÍSPĚVKY Zobrazit všechny RECOMMENDED FOR YOU ŠTÍTEK ARCHIVE HLEDAT ALL POSTS Not found any post match with your request Domů Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle Po Út St Čt So ledna února března dubna května června července srpna září října listopadu prosince Jan Feb Mar Apr května Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content