Vycvičte partnera jako poslušného pejska

Zkušení kynologové mezi vámi už možná tuší, čemu se budeme v následující příspěvku věnovat: 

Klasické podmiňování

Nejprve si pomůžeme definicí:

Podmiňování – jeden ze základních psychologických procesů, který umožňuje adaptaci organismu na měnící se vnější podmínky a spočívá v opakovaném sdružování nepodmíněného (vrozeného) podnětu (např. pocitu hladu) s podnětem podmíněným, původně indiferentním (např. zvukem zvonku).

Zkoumání procesu podmiňování se jako první věnoval I. P. Pavlov na začátku 20. st. V jeho klasickém pokusu se u psů vytvořil podmíněný reflex na zvuk zvonku, který vyvolával stejnou reakci slinění jako dříve nepodmíněný podnět potrava.

Jednoduše řečeno, dochází k učení na bázi spojení dvou podnětů, z nichž jeden získává tímto spojením nový význam. Např. určitý zvuk signalizuje telefonní hovor, obrázek určitého jídla navozuje libé pocity apod.

Pokud zažijete A a B současně a A způsobí C, pak po dostatečném počtu opakování v páru B způsobí C. Například pokud muže honíte a zároveň mu olizujete bradavky a bradavky mu olizujete pouze při honění, nakonec mu můžete způsobit erekci jen tím, že mu bradavky olíznete. Možnosti jsou nekonečné.

Jak na to

Výše uvedený příklad s olizováním bradavek je zábavný, ale je také zábavné vytrénovat partnera na něco méně zjevného, něco, co můžete použít na veřejnosti nebo s ostatními kolem. K tomu můžete se vzrušením spojit náramek nebo jiný předmět. Nechte ho, aby si předmět nasadil, když se mu postaví, a sundal si ho, když jeho erekce začne slábnout. Ať si ho nasadí, když si hraje sám se sebou. Vyžadujte, aby si ho nasadil při každém orgasmu a po něm ho sundal. Samotný předmět se mu začne spojovat se vzrušením a pouhým nasazením tohoto předmětu se může vzrušit.

Dalším možností, co můžete udělat, je použít zvukový signál, například rolničku nebo zvoneček. Ať si váš partner připevní zmíněný zvukový aparát ke svému penisu, kdykoli budete mít sex. Každý příraz vytvoří zvuk a zvuk se spojí s příjemnými pocity. Jakmile je spojení vytvořeno, můžete svého submisiva nechat nosit tento předmět na veřejnosti. Nemusí to být kolem jeho penisu, může to být kolem zápěstí, krku nebo čehokoli jiného. Pak bude při chůzi neustále myslet na sex a bude v neustálém stavu vzrušení.

Další úrovní je vycvičit partnera, aby chtěl něco, co normálně nemá rád, něco, co posouvá a testuje jeho hranice. Při dostatečném tréninku si o to sám začne říkat. Vyberte něco na hranici jeho limitů, něco, co by nechtěl. Třeba trest, který se vám náhodou líbí. Možná jen něco hodně ponižujícího. Když si se svým subíkem hrajete tak, že ho nějakým způsobem fyzicky stimulujete, řekněte mu, co se mu chystáte udělat. Nešetřete detaily, rozveďte je, jak nejlépe umíte. Chcete, aby se na to jeho mysl soustředila. Poté, co proberete podrobnosti o tom, co mu provedete, mu řekněte, jaký to bude pocit. Můžete se i opakovat, pokud vám dojdou slova. Zatímco mu to všechno budete vyprávět, udržujte ho co nejtvrdšího a vzrušeného. 

Až bude váš subík celý vzrušený a dychtivý po orgasmu a bude smířeně očekávat svůj osud, donuťte ho, aby si o něj řekl. Nevzdávejte se však snadno, donuťte ho, aby o to žádal a prosil dál. Řekněte mu, aby to udělal pořádně. Ať vám řekne, jak moc to chce a proč. Teprve až vás opravdu přesvědčí, dotáhněte to do konce. Tento postup funguje ve srovnání s ostatními příklady překvapivě rychle, protože využívá sekundární trik. Stejně jako lidé, kteří jsou nuceni se usmívat, mají tendenci cítit se šťastní, i když předtím šťastní nebyli, člověk, který o něco prosí, zjistí, že to vlastně opravdu chce.

Podmíněný výcvik může vyžadovat mnoho opakování, než se ujme. A aby se už jednou zažité podmiňování udrželo, musíte ho i nadále posilovat. Pokud podmiňujete svého subíka, aby se mu postavil, když mu olíznete bradavky, můžete se bavit tím, že mu budete olizovat bradavky, abyste ho vzrušily. Ale pokud tuto asociaci nebudete posilovat dostatečně často, odezní a olizování bradavek ho už nebude vzrušovat. Lidé se, pokud jde o náchylnost k podmiňovanému výcviku hodně liší, nezdá se, že by to souviselo s inteligencí, takže nemá cenu ani odhadovat, jak často bude kdo trénink podmiňování potřebovat. Zkrátka, čím víc, tím líp!

I když nechcete svého partnera vycvičit podmiňováním (ale no tak, je to zábava!), je dobré tomu rozumět. Mohli byste třeba náhodou vycvičit svého subíka, aby si užíval to, co má být skutečným trestem. Podmiňování může být zábavná hračka, ale také může pracovat proti vám. Když zjistíte, že se nějaká událost, téma nebo situace objevuje často, zamyslete se nad tím, co vaše výsledné jednání může způsobovat na podvědomé úrovni.


KOMENTÁŘE

BLOGGER: 1

Název

BDSM,4,gentlefemdom,1,ilustrátoři,1,kontrola orgasmu,3,média,2,nepřehlédněte,3,ostatní,1,psychologie,4,sex,5,ze života,4,
ltr
item
Bohyně – Tady vládnou ženy: Vycvičte partnera jako poslušného pejska
Vycvičte partnera jako poslušného pejska
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgWuTeCFUiWeMhmutxqs04IBqc13wA5IPmzBOIjntikARsfABMgwVZU5Hd4yLlZp4qVQS4perE8aK6h4JDE9v2refK1oCxa7kwQ7-rCALKYj1YuoHoqqbp79zEpryLqUpl5Ax9WXJaAKZam03gPV5aUNx2m0bI9RjiBmrpaNrNy4gHxw3xDec8mZzdojQ=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgWuTeCFUiWeMhmutxqs04IBqc13wA5IPmzBOIjntikARsfABMgwVZU5Hd4yLlZp4qVQS4perE8aK6h4JDE9v2refK1oCxa7kwQ7-rCALKYj1YuoHoqqbp79zEpryLqUpl5Ax9WXJaAKZam03gPV5aUNx2m0bI9RjiBmrpaNrNy4gHxw3xDec8mZzdojQ=s72-c
Bohyně – Tady vládnou ženy
https://www.bohyne.eu/2022/03/vycvicte-partnera-jako-poslusneho-pejska.html
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/2022/03/vycvicte-partnera-jako-poslusneho-pejska.html
true
6373603941212427573
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ZOBRAZIT VŠECHNY celý příspěvek Odpovědět Zrušit odpověď Smazat By Domů STRÁNKY PŘÍSPĚVKY Zobrazit všechny RECOMMENDED FOR YOU ŠTÍTEK ARCHIVE HLEDAT ALL POSTS Not found any post match with your request Domů Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle Po Út St Čt So ledna února března dubna května června července srpna září října listopadu prosince Jan Feb Mar Apr května Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content