Božský zlatavý nektar – čůrání jako symbol a nástroj ženské dominance

Zlatý déšť aneb čůrání na partnera. Pro jedny to asi – jak říkají angličané – nebude ten pravý šálek (vlažného) čaje. Druzí už si bez této libůstky neumí představit sex ani život. Ve spoustě femdom vztahů má své nezastupitelné místo, ale v jiných ho s klidem ignorují a nijak jim nechybí. 

Na tuto praktiku se z femdom hlediska dá nahlížet dvěma základními způsoby: 
  • Buď je pomočení partnera vnímáno jako akt ponížení a podrobení, kterým žena demonstruje svoji moc (a občas ušetří cestu na záchod). 
  • Nebo jsou naopak vlahá sprška či několik slaně chutnajícíh loků považovány za odměnu nejvyšší úrovně, poskytovanou pouze za příkladnou službu.
Výsledné nastavení bude trochu odlišné u každého konkrétního páru, ale v zásadě jde hlavně o to, kdo si mokré hrátky více užívá. 

Zakázané ovoce (nebo spíš džus)

Co je na tomto jindy přirozeném aktu tak vzrušujícího, pokud se z koupelny přesune do ložnice? Psychologové poskytují mnoho možných vysvětlení, které nám pomohou náhlédnout do hlubin našich mokrých duší. Příčiny a motivace jsou u každého individuální, ale jisté charakteristiky jsou obecně platné. 

Snad tím nejzákladnějším tématem je tabu přísně vštěpované do každého z nás od útlého dětství. Počůraná postel nebo kalhoty jsou velká ostuda! Buďme však vděční rodičům a dalším vychovatelům – čím silnější zábrany, tím mocnější uspokojení a euforie z jejich porušování. 




Proto je močení na partnera jako nástroj dominance velmi odměňující pro oba účastníky. Žena prožívá pocity naprostého uvolnění (ač si toho většinou nejsme vědomi, nepočůrat se vyžaduje jistou energii), rozechvění z provádění zapovězeného a potěšení z demonstrace moci nad submisivním partnerem. Neopomeňme její orgasmus, který díky tomuto uvolnění může nabýt nové dimenze. 

Do hry vstupuje také zvířecká teritorialita zafixovaná v našem podvědomí. Moč je odjakživa používána k vyznačení území, počůrání partnera lze vnímat jako jasnou proklamaci vlastnictví. Submisivní partner může celý proces chápat jako ujištění o svém statutu.

Nevynechejme ani klasický fetišismus. Pomočení různých částí těla je pro daný subjekt sexuálně naplňující samo o sobě i bez femdom rozměru, protože je tak z nějakého důvodu nastavený jeho mozek. V takovém případě má dominantí bohyně další prostředek k trápení vyprahlého partnera. 

Ritualita

Ne nadarmo se náš web jmenuje bohyně. V očích zoufalého poníženého služebníka se v jeho dominatní partnerce rodí bohyně hodna uctívání. Milostná adorace pak umocňuje emocionální efekty podřízení a nadvlády. 


V takovém prostředí vznikají rituály – ať už samovolně nebo úmyslně. Obvyklé situace se stávají součástí "vyššího" poslání. Kytice květin představuje dar či poděkování. Nebo jde o oběť na oltář entity ovládající zdaleka nejen sexuální ukojení uctívače?

Pomočení nebo konzumace moči mohou tvořit obřad přijetí a splynutí. Existuje snad větší odměna než přijetí nektaru, který byl ještě před okamžikem součástí jejího těla?

Na zdraví!

Vraťme se zpátky na zem a věnujme se chvíli praktické otázce – pít či nepít? O moči koluje hodně fám a pověr, pro jasnou odpověď se obraťme na vědu.

Moč tvoří z cca devadestáti pěti procent voda. Zbytek tvoří minerální soli (způsobující její slanou chuť), amoniak a další odpadní látky. Navzdory populárnímu mýtu není zcela sterilní a obsahuje bakterie. Nicméně u zdravého člověka nepředstavují bežné koncentrace žádné nebezpečí. Mnohem větší riziko než při případné konzumaci moči podstupujete při sexu nebo obyčejném líbání. 

Zohlednit je také dobré medikaci, část nevstřebaných léků (a drog) končí v moči. Opět jde o velmi malé koncentrace.

Pokud žena není nemocná, střídmé pití jejího hřejivého moku neznamená žádný zdravotní problém.


Nepodceňujte sílu naučených zábran. I když jste oba připraveni, partnerka klečí nad vašimi ústy a vy nedočkavě toužíte po uhašení žízně, může se stát, že to prostě nepůjde. Možná bude potřeba více pokusů, trocha dobrého vína a hodně trpělivosti. V našem případě pomohlo těhotenství partnerky, při orgasmech se její stavidla zvedala téměř sama (toto nepovažujte za radu, zvažte, zda je dobré na svět přivést potomka pouze za účelem vyvolání dočasné orgastické inkontinence).

Podbně jako u spermatu je i chuť moči do značné míry ovlivněna jídlem a pitím. Svěží příjemné chuti dosáhnete například pomocí konzumace citrusových plodů. Pokud je zkombinujete s dostatečnou hydratací, osvěžující drink pro horké letní noci je na světě. 

Pozor, vše výše zmíněné platí pouze při okamžité konzumaci nejlépe přímo ze zdroje. Vyhněte se experimentům se skladováním, mražením nebo jinak po delší dobu odstátou močí. Ostatně není to nic lákavého, poměrně rychle se objevuje zápach způsobený rozkladem čpavku a množícími se bakteriemi. Znalci jiných nápojů vám jistě potvrdí, že není nad čerstvě načepovaný mok.

Začnětě jednoduše – nebo vůbec

Jak už jsme naznačili v úvodu, mezi čůrání a femdom rozhodně nepatří rovnítko. Přesné statistiky pravděpodobně neexistují, ale dle odhadů se této praktice věnuje menšina femdom párů. Na druhou stranu nejde o zanedbatelné číslo, vždyť i v britském průzkumu sexuálních fetišů se "vodní sporty" umístnily v první desítce.


Jako vždy nakonec záleží na konkrétním páru. Jestliže v počůrávání nevidíte nic přitažlivého, existuje nepřeberné množství dalších zajímavých femdom aktivit.

Pokud se chcete pustit do experimentování, začněte opatrně. Společná sprcha nabízí ideální prostředí pro první pokusy. Pěkným scénářem může být třeba čůrání na partnerův penis pro zintezivnění vyvrcholení při jeho (povolené a kontrolované) masturbaci. 

Pokud máte vlastní zážitky, neváhejte se podělit. 

KOMENTÁŘE

BLOGGER: 8
  1. Piss je jednou z praktik, kterou jedni zatracují a jiní zase naopak milují. Pro někoho naprosto běžná věc a pro někoho naprosté tabu. U nás to, ostatně jako všechno, také prošlo určitým vývojem. Na začátku našeho Femdom vztahu jsme s ním experimentovali, zkoušeli ho na tělo i do pusy, ale nijak zvlášť často. Pak jsme ho dlouhou dobu nedělali vůbec. Po několika letech jsme o tom zase začali mluvit a skončilo to tak, že jsem pro Paní vyrobil takové to sedátko s klasickým záchodovým prkénkem, aby to měla pohodlné a dokázala se příjemně uvolnit. A postupně se piss stal součástí našich oblíbených a pravidelných praktik. Kdysi jsem někde četl, že té zpočátku odporně slané a štiplavé chuti, člověk časem přivykne a dokonce se na ní začne těšit. Moc jsem tomu nevěřil, protože jsem si to nedázal vůbec představit. Dnes můžu říci, že u mě to tak také bylo. A kromě určité kombinace obou důvodů uvedených v článku - ponížení a podrobení i odměnu nejvyšší úrovně, ho mám rád i pro tu jeho specifickou chuť. Asi tak jako to má spousta lidí s nakládanými olivami. Prostě se tím musí člověk projíst nebo v tomto případě propít :-). sxp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, hodně polarizující praktika. Instinktivní i výchovou vštěpovaný odpor k moči je hluboce zakořeněný a mnoho lidí proto ani nemá zájem něco zkoušet. I když by třeba zjistili, že má co nabídnout. Každý si k ní musí najít cestu sám.

      Chuť vnímá každý jinak, já bych ji neoznačil za odporně slanou a štiplavou (to by mi přítelkyně dala! Nebo spíš nedala?), ani na poprve ne, spíš jinou a zvláštní. A když o tom tak píšeš, máš pravdu, že člověk jí přijde na chuť – asi jako s alkoholem, málo komu chutná napoprvé.

      Hm, tak mě napadá nové povolání, someliér se zaměřením na ženskou moč. Ujme se toho nějaká gastro škola?!

      Vymazat
    2. Tak to by bylo asi zajímavé povolání. Hlavně kdyby dokázal určit ročník a svah kde dotyčná vyrostla.

      Vymazat
    3. No, já se tak před Paní samozřejmě o té chuti také nevyjadřuju, to bych to asi pěkně schytal ;-). Navíc tak jsem ji vnímal dříve. Dnes už jen chválím, jak mi to chutná, protože je to pravda :-). sxp

      Vymazat
  2. Tak můj pohled na věc je asi tak trochu zkreslený tím jak dlouho jsem žil ve vztahu vanilkovém . Ale v pozici Paní a její miláček je to krásná zkušenost . Sice se to musí asi taky nechat jako vše ve vztahu uzrát ale ten pocit nevědět co vás čeká a jaké to bude je směsicí pocitů studu vzrušení ponížení ale nakonec i spokojenosti z toho že jste Paní vyhověli. Paní dost sleduje různé rady a techniky na síti, potom co zjistila jak moc mě vzrušuje ponížení bez tělesných trestů ale spíš psychický útlak a nejistota co a jak bude si to moc užíváme. První zkušenost z močí jsem měl když byl nějaký den ekologie kdy udělala potřebu a chtěla můj jazyk místo toaletního papíru jsem pro vše co by zachránilo přírodu a byla to vlastně velká odměna kontakt z jejím přirozením .No a jak to ve většině takových vztazích myslím je, tak se to taky stupňuje ,jednoho dne mi při očistě jak to honosně nazývá jen tak trochu učůrla no trochu šok nečekal jsem to a nepolkl jsem . Dost toho bylo na dlažbě a Paní nechápala proč jsem to nepolkl , snad mi to nechutná nebo se štítím proč to dělám a dlouhý rozhovor proč by to nemělo být normální když jí miluji. No asi to nemá cenu moc rozvádět, další droga ve vztahu. Pro mě je to krásná příležitost kontaktu z Paní na místě nejintimnějším. Je to láska , perverze , úchylka, hloupost nebo co vlastně?? To musí každý asi pochopit sám . Jen doufám že sem nebudou psát ti co nemají zkušenost a umí jen urážet a oslovovat prasata, ouchylové a jiná vybraná slova která ani někdy neznám. Kdo má nějakou zkušenost ať napíše rád bych věděl jak to mají jiné páry:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Láďo, gratulace k tvojí Paní, vypadá to, že si tě umí srovnat :). Díky za popis začátku s pitím. U nás to ještě není automatické a ne vždy to jde, o to větší je pak potěšení. Na zdaví!

      Vymazat
    2. Děkuji a vyřídím , snad se i vám podaří se dostat do takové pohody ve vztahu kdy nikdo nikoho vlastně nenutí dělat něco co by jste dělali jen proto aby jste druhému udělali radost. Myslím že pak nemá ani jeden pocit takové spokojenosti jako když se to líbí oběma a užijí si to na plno. Ale pozor trvá to dost dlouho než se to povede. A hlavně důvěra pochopení a mluvit a mluvit . Doufám že to co tady píšu někomu pomůže my začínali bez znalostí tohoto světa a někdy jsme opravdu nevěděli jak a kudy dál. DS vztah je dost náročný a je o všem jiném než je možné vidět na různém pornu. Držím palce aby Vám to fungovalo a netlačte na pilu ani jeden.

      Vymazat
    3. Tak musím přiznat že po otevření těchto stránek jsem otevřel pusu údivem ,po 8 letech změny v mém soužití z manželkou svou už Paní jsem dost věcí nechápal a nevěděl. Dost pocitů jsem pochopil a ověřil si že nejsem sám kdo něco podobného cítí. Po tom co se mi zdálo jak je to skvělé a široké téma bude více příspěvků a komentářů jsem dost zklamaný píše jen Bohyně a vlastně já škoda pochlubte se kdo ví o čem to je .

      Vymazat

Název

BDSM,4,gentlefemdom,1,ilustrátoři,1,kontrola orgasmu,3,média,2,nepřehlédněte,3,ostatní,1,psychologie,4,sex,5,ze života,4,
ltr
item
Bohyně – Tady vládnou ženy: Božský zlatavý nektar – čůrání jako symbol a nástroj ženské dominance
Božský zlatavý nektar – čůrání jako symbol a nástroj ženské dominance
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrDMQams2sDO0ngy4eL6y8GiTeECvX1rkoI9Ub6yO0bNc15Cw6x3xJQVun8BhW9zzN-qhaOcKZ6A_vSoET3FHBZdn_ol9IZIdZfJgfQo_sOwiLo6Sy2jSpLyEC6Ko7E7DOFFcZ25dxKvQtjJy_hsqHEoe6WP9zFnNzmOWpjenagGCXiet5Xd4YUXsU0A/s16000/femdom%20pit%C3%AD%20mo%C4%8Di.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrDMQams2sDO0ngy4eL6y8GiTeECvX1rkoI9Ub6yO0bNc15Cw6x3xJQVun8BhW9zzN-qhaOcKZ6A_vSoET3FHBZdn_ol9IZIdZfJgfQo_sOwiLo6Sy2jSpLyEC6Ko7E7DOFFcZ25dxKvQtjJy_hsqHEoe6WP9zFnNzmOWpjenagGCXiet5Xd4YUXsU0A/s72-c/femdom%20pit%C3%AD%20mo%C4%8Di.jpg
Bohyně – Tady vládnou ženy
https://www.bohyne.eu/2022/04/bozsky-zlatavy-nektar-curani-jako.html
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/
https://www.bohyne.eu/2022/04/bozsky-zlatavy-nektar-curani-jako.html
true
6373603941212427573
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ZOBRAZIT VŠECHNY celý příspěvek Odpovědět Zrušit odpověď Smazat By Domů STRÁNKY PŘÍSPĚVKY Zobrazit všechny RECOMMENDED FOR YOU ŠTÍTEK ARCHIVE HLEDAT ALL POSTS Not found any post match with your request Domů Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle Po Út St Čt So ledna února března dubna května června července srpna září října listopadu prosince Jan Feb Mar Apr května Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content